Räknare

måndag 16 augusti 2010

Sunday funday


Idag är det härligt varmt, typiskt att den riktiga värmen kommer när jag snart ska åka. Men jag har över en vecka kvar på mig att njuta :)
Idag har varit en härlig söndag!! Vi började med lite sovmorgon och mys, sedan en cykeltur till Santa Cruz Harbor för lite kaffe och muffins (mmm), kollade lite volley och inhandlade lite kläder från det lokala märket 2deep. Sedan var tanken att vi skulle spela lite basket, men ni vi kommer till parken så blir vi bortkörda av en tjej som väntar på sitt dansgäng som ska öva där, på basketplanen!!! Något irriterade gav vi slutligen upp och cyklade därifrån, det blev ingen basket, men en underbar cykeltur i solen!


Vi begav oss till The Crépe Place, en härlig restaurang som specialiserat sig på crepes, de har en underbar trädgård där vi åt världens största sallad och en omelett (tyvärr inga crepes denna gång). Sedan cyklade vi hem en snabbis för att lämna av våra inköp och begav oss till the Wharf där de hade en Polynesisk festival, hittade några fina halsband - men hade tyvärr inga pengar med mig (vilket förmodligen var tur ;)) När Brett gick till jobbet gav jag mig ut på en powerwalk på east cliff, mina benhinnor kändes inte hundra - så hoppade löpningen idag. En timmas powerwalk i solen samt 40 min fettförbränningsyoga blev det.


Nu sitter jag på Lulus och dricker örtte (de har världens godaste lattes här, men jag ska snart förklara varför jag fick nöja mig med en te idag... ) och ska så småningom jobba lite.
En smärre katastrof har inträffat, jag har misstänkt det - men inte vågat inse det. När jag efter duschen skulle dra på mig ett par jeans så valde jag ett par jag inte har haft på mig sedan jag kom hit, det var knappt att jag fick på mig dem!! Nu sitter jag här med knappen uppnknäppt och det stretar och drar både över lår och vader. Damn it!!! Så nu är frågan om jag ska ta i med hårdhanskarna redan nu - eller njuta 10 dagar till?



Blir det eller på bion ikväll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar